Parkovanie výhodne a bezpečne u nás

PARKOLÁS A POZSONYI REPTÉR KÖZELÉBEN

Cégünk parkolási lehetőséget kínál az Ön számára a pozsonyi reptér közvetlen szomszédságában szagadsága, vagy üzleti távolléte alatt. Ennek köszönehtően kényelmesen eljuthat a pozsonyi reptérre saját gépkocsijával. A kamerákkal 24 órán keresztül megfigyelt és őrzött, a reptértől mindössze öt percnyi távolságra lévő parkoló mintegy 100 autó befogadására alkalmas. Amennyiben parkolási ideje meghaladja a 6 napot, a reptérre való traszfert ingyenesem biztosítjuk. Ellenkező esetben a szolgáltatás, díj ellenében, szintén igénybe vehető. 

Hogyan biztosítson nálunk parkolási helyet?

Egyénileg vagy , internetes honlapunkon keresztül. Kérjük, töltse ki a REZERVÁCIÓ címszó alatt található kérdőívet.

 

Parkolhatok előzetes foglalás nélkül is?

Igen, ez is lehetséges, bár ezt az opciót nem javasoljuk, ugyanis ebben az esetben a foglalási kérdőívet, amelynek alapján a szükséges dokumentumokat kiállítjuk, helyben kell kitölteni, és ez késedelmet okozhat. Ezenfelül ilyen esetben nem tudunk szabad parkolóhelyet és transzfer lehetőséget garantálni.

 

Fizetési lehetőségek

Készpénzben. Egyéni foglalás esetén, ha a fizetés készpénzben tötrénik a parkolást követően.

 

Hogyan juthat el a parkolóhelyről a reptérre?

Amennyiben igényli, a reptérre való transzfert biztosítani tudjuk az Ön számára. Ezen szolgáltatást ingyenesem biztosítjuk Önnek. Önt és az ön poggyászát elszállítjuk a reptérre, megérkezése után pedig ismét elszállítjuk a parkolóba. Megérkezése után, kérjük hívjon minket a +421 905 362041-es vezetékes telefonszámon. A transzfer mindössze 5 percet vesz igénybe. 

Hol talál meg bennünket?

A "térkép" címszó alatt részletes térképet talál, amely alapján könnyen eljut hozzánk. A parkolóhoz közeledve, kérjük figyelje a navigációs közúti jelzőtáblákat az alábbi szimbólumokkal: