Parkolás

SZEZON 2024

Parkolónk nagy érdeklődése és lecsökkent befogadóképessége miatt javasoljuk, hogy jó előre, legalább 4-5 héttel a tervezett érkezés előtt foglaljon időpontot. Jelenleg 2024.10.01. előtti foglalásokra van lehetőség.
2024. július-augusztusban az akciós és a normál áron is már minden hely elkelt.

Bevezetés

A társaságunk parkolási lehetőséget kínál a gépkocsija számára, olyankor, amikor Ön szabadságra vagy szolgálati útra utazik. Az otthonától a pozsonyi repülőtérre vezető utat a saját kocsijával, kényelmesen teheti meg. A több, mint 100 parkolóhellyel rendelkező parkoló csupán 5 percnyi távolságra (1200 m) fekszik a pozsonyi repülőtértől. Biztonságát kamerarendszer és biztonsági rendszerek biztosítják és a nap 24 órájában az itt parkoló autósok rendelkezésére áll. Transzfer a repülőtérre és vissza a parkolóba mi is ellátjuk Önt, akár éjszaka is.


Miért érdemes nálunk parkolni?

A szolgáltatást már több éve biztosítjuk, tehát gazdag tapasztalatokkal rendelkezünk az üzemeltetés és az ügyfelek igényei terén. A parkoló ideális  helyen fekszik. Nagyszombat felől érkezik hozzánk? Az autópálya elhagyása után haladjon tovább 400 m-t, így kb. 50 másodperc elteltével megérkezik hozzánk. Ez közelebb van, mintha egyenesen a repülőtérre hajtana.

 

A Transzfer díját a Pozsonyi repülőtérre és vissza már tartalmazza a parkolási díj és mi bármely időben teljesítjük a szállítást, mert a nap 24 órájában a rendelkezésére állunk. A repülőtéri transzfert 8 férőhelyes kisbusszal végezzük, tehát a gépkocsi összes utasát egyszerre szállítjuk el a repülőtérre, sőt még akár a nagyméretű poggyászokat is. A transzfer díja a Pozsonyi repülőtérre és vissza 2 €.

 

Amennyiben igényli a pozsonyi Főpályaudvarra, a Mlynské Nivy-i autóbusz pályaudvarra, a Nagyszombati vám térre (Trnavské mýto, Szakszervezetek Háza), és a Schwechat-Bécs repülőtérre, illetve az Ön által megjelölt helyre is biztosítunk transzfert. Pozsony területén egy út díja 12,- € a Schwechat-Bécs repülőtérre pedig 50,-€ (ÁFÁ-val együtt), és amennyiben ilyen igénye van, kérem, tüntesse fel ezt a foglalási rendszerünkben a foglalási formanyomtatvány kitöltésénél.

 

A parkoló  csupán 300 m távolságra található az IKEA, AVION bevásárló központoktól és 30 m-re a KORZO üzletközponttól (csak az utca másik oldalára kell átkelni) így minden apróságot bevásárolhat még ami a szabadságra vagy a haza vezető útra szükséges. Mi szívesen megvárjuk a transzferrel, amíg a szükséges dolgokat beszerzi. Az üzletközpontnál olyan boltok találhatók, mint a BILLA, kávézók, büfé, üzemanyagtöltő állomás, autómosó, sportüzlet, stb.

 

AzÁraink mindenki számára elérhetők, és ha a foglalást a weboldalunkon végzi, vagy a múltban már több alkalommal is parkolt nálunk és a foglalást megfelelő időtartalékkal végzi, ilyen esetekben a többi, hasonló szolgáltatást nyújtó társaságokkal összehasonlítva az ár nálunk a legalacsonyabb. Az árjegyzéken szereplő áraink véglegesek és nem bevezető árak. Foglaljon parkolóhelyet és győződjön meg róla személyesen. A foglalása visszaigazolásán szereplő ár részünkre kötelező érvényű és végleges.

 

Nagy hangsúlyt helyezünk a gépkocsija biztonságára, éspedig olya módon, hogy a parkolónkban napi 24 órás szolgálatot tartunk, a parkolót kamera rendszerrel monitorozzuk, és a parkolóban észlelt bármely mozgást a rendszer jelzi a parkoló kezelőszemélyzetének, amely szükség esetén közbeléphet, és nem utolsósorban, a gépkocsit csak annak a személynek adjuk ki, aki bemutatja a parkolójegyet. Igény esetén ingyenesen vállaljuk a gépkocsi kulcsának biztonságos megőrzését, a saját páncélszekrényünkben.

car charging icon 2pngVan elektromos autója? A parkolás során velünk töltheti fel saját adapterével, 13,-€. Erre a célra készen áll egy 230 V/16 A-os aljzat. A töltés kíméletes az akkumulátorral szemben, mivel lassú, alacsony áramfelvételű. Ha nincs saját adaptere, a töltési díj 15,- € (lehetőség az 1. típusú Yakazi és a 2. típusú Mennekes csatlakozók kábelünkkel történő csatlakoztatására). Ha járművében van egy CHAdeMO, CCS2 vagy Tesla Superchanger típusú csatlakozó, akkor saját töltőadaptert kell hozni egy 230 V-os csatlakozóaljzathoz csatlakoztatva, mivel parkolónkban ilyen kábelek nem állnak rendelkezésre. Az elektromos autó töltése csak a szabadtéri parkolóban lehetséges (a garázsban nem). Ha gyorsan fel kell töltenie elektromos autójának akkumulátorát, akkor lehetőség van egy gyors töltőállomás használatára a parkoló közvetlen közelében (500 m), ahol akár 1 órán belül 80% -ig töltheti az akkumulátort. 

Hogyan foglalhat nálunk parkolóhelyet?

Egyénileg, a www.airportparking.sk honlapunkon, a FOGLALÁS menüben található formanyomtatvány kitöltésével

Szerződéses üzleti partnereink révén. Abban az esetben, ha az utazását, repülőutat valamely szerződéses üzleti partnerünknél rendelte meg (a partnereink listája a jelen weboldal bal oldali oszlopában található), a parkolóhelyet közvetlenül ennél az üzleti partnerünknél rendelheti meg. Szerződéses partnereink listája.

 

Foglalás nélkül is parkolhat nálunk?

Igen, de ezt a lehetőséget nem javasoljuk, mert a foglalási formanyomtatványt ilyen esetben közvetlenül a parkolóban kell kitölteni, és ennek alapján állítjuk ki Önnek a parkoláshoz szükséges iratokat. Ez fölösleges időveszteséggel járhat. Az előre le nem foglalt parkolásnál nem garantáljuk a szabad parkolóhelyet. Az előzetes foglalás nélküli parkolás esetén külön árjegyzék van érvényben. Foglalás nélkül nem lehet parkolni 2024.06.01-2024.09.30.

 

Hogyan fizetheti ki a foglalást?

1. Készpénzben vagy bankkártyával a parkolóba érkezéskor. Egyedi foglalás esetén a fizetést a parkolóba érkezéskor teljesíti. A parkolóba érkezéskor készpénzes fizetés nem lehetséges 2024.06.01 - 2024.09.30. A parkolóba érkezéskor készpénzes fizetés felára 15 € a parkolás és a szolgáltatások árán felül az érvényes árlista szerint (2024. január 1-től).

2. Szerződéses üzleti partnereink révén. Abban az esetben, ha az utazását, a repülőutat valamely szerződéses üzleti partnerünknél rendelte meg, a foglalási díjat közvetlenül ennek az üzleti partnerünknek az irodájában teheti meg. Ez az üzleti partnerünk Ön helyett az összes szükséges formalitást is elrendezi.
3. Előre banki átutalással. A banki átutalással történő előrefizetés a legelőnyösebb fizetési mód. A foglalás banki átutalással történő fizetésével kapcsolatban a foglalás után azonnal e-mailben kap részletes tájékoztatást. A foglalást legkésőbb a foglalást követő 7 napon belül ki kell fizetni. Ha ezen időszakon belül nem fizetik ki a foglalást, az automatikusan törlésre kerül. A banki átutalással előre történő fizetés lehetősége csak akkor lehetséges, ha a foglalás a tervezett érkezés előtt legalább 7 nappal megtörténik. A foglalás és a fizetés visszaigazolását a fizetés kézhezvétele és feldolgozása után kézbesítjük.

4. Fizetőkártya előre.  A fizetést a foglalás után azonnal teljesíti bankkártyával vagy a Google Pay szolgáltatáson keresztül. 

Fizetés után e-mailben azonnal visszaigazolást kap a foglalásról, előre fizetés esetén a parkolás és a szolgáltatások ára garantált és változatlan, még akkor is, ha időközben az árak emelkednek. A "Fizetés készpénzben a parkolóba érkezéskor" választása esetén az ár minden esetben a parkolóba érkezés napján érvényes árlista szerint kerül kifizetésre.

 

Megszüntethető, vagy módosítható-e a már elküldött foglalás?

Igen, a Foglalási űrlapon megadott parkolóba érkezés napjáig lehetséges. További információk ITT találhatók.

Hogyan jut el hozzánk?

Részletes térképet az útvonalról, amelyen eljuthat hozzánk, a TÉRKÉP szekcióban talál. Ha a parkolónk közelébe érkezik, figyelje az útbaigazító táblákat, amelyeken a következő jelképek találhatók:

Hogyan jutok el a parkolóból a repülőtérre és vissza?

Amennyiben igénybe szeretné venni, ingyenesen biztosítunk transzfert a repülőtérre és vissza. A gépkocsijának a parkolónkban történő leparkolása után saját gépkocsinkkal szállítjuk el Önt és a poggyászát a repülőtérre. A szabadságról vagy szolgálati útról való visszatérés után, a poggyász átvétele és az egyéb repülőtéri formalitások rendezése után hívjon fel minket a +421 905 362041 telefonszámon, és mi felvesszük Önt a repülőtéren és visszahozzuk egészen a parkolóig. A repülőtéri transzfer és ugyanúgy a visszaút parkolóba legfeljebb 30 percet vesz igénybe. További információk ITT.