Parkolás

SZEZON 2023/2024

Parkolónk nagy érdeklődése és lecsökkent befogadóképessége miatt javasoljuk, hogy jó előre, legalább 4-5 héttel a tervezett érkezés előtt foglaljon időpontot. Jelenleg 2024.04.30. előtti foglalásokra van lehetőség.

 Kedvezmény
-10 €-ig

Foglaljon legalább egy munkanappal a parkolás előtt, fizesse ki a parkolási díjat előre banki átutalással, és a foglalási visszaigazoláson feltüntetett árból kedvezményt kap. A foglalási visszaigazolással együtt, a Foglalási űrlap kitöltését követően e-mailben kapja meg a foglalás fizetési módját, akár a kedvezmény után feltüntetett ár mellett is. Az akció a telefonos foglalásokra nem vonatkozik.

Bevezetés

A társaságunk parkolási lehetőséget kínál a gépkocsija számára, olyankor, amikor Ön szabadságra vagy szolgálati útra utazik. Az otthonától a pozsonyi repülőtérre vezető utat a saját kocsijával, kényelmesen teheti meg. A több, mint 100 parkolóhellyel rendelkező parkoló csupán 5 percnyi távolságra (1200 m) fekszik a pozsonyi repülőtértől. Biztonságát kamerarendszer és biztonsági rendszerek biztosítják és a nap 24 órájában az itt parkoló autósok rendelkezésére áll. Transzfer a repülőtérre és vissza a parkolóba mi is ellátjuk Önt, akár éjszaka is.


Miért érdemes nálunk parkolni?

A szolgáltatást már több éve biztosítjuk, tehát gazdag tapasztalatokkal rendelkezünk az üzemeltetés és az ügyfelek igényei terén. A parkoló ideális  helyen fekszik. Nagyszombat felől érkezik hozzánk? Az autópálya elhagyása után haladjon tovább 400 m-t, így kb. 50 másodperc elteltével megérkezik hozzánk. Ez közelebb van, mintha egyenesen a repülőtérre hajtana.

 

A Transzfer díját a Pozsonyi repülőtérre és vissza már tartalmazza a parkolási díj és mi bármely időben teljesítjük a szállítást, mert a nap 24 órájában a rendelkezésére állunk. A repülőtéri transzfert 8 férőhelyes kisbusszal végezzük, tehát a gépkocsi összes utasát egyszerre szállítjuk el a repülőtérre, sőt még akár a nagyméretű poggyászokat is. A transzfer díja a Pozsonyi repülőtérre és vissza 2 €.

 

Amennyiben igényli a pozsonyi Főpályaudvarra, a Mlynské Nivy-i autóbusz pályaudvarra, a Nagyszombati vám térre (Trnavské mýto, Szakszervezetek Háza), és a Schwechat-Bécs repülőtérre, illetve az Ön által megjelölt helyre is biztosítunk transzfert. Pozsony területén egy út díja 10,- € a Schwechat-Bécs repülőtérre pedig 45,-€ (ÁFÁ-val együtt), és amennyiben ilyen igénye van, kérem, tüntesse fel ezt a foglalási rendszerünkben a foglalási formanyomtatvány kitöltésénél.

 

A parkoló  csupán 300 m távolságra található az IKEA, AVION bevásárló központoktól és 30 m-re a KORZO üzletközponttól (csak az utca másik oldalára kell átkelni) így minden apróságot bevásárolhat még ami a szabadságra vagy a haza vezető útra szükséges. Mi szívesen megvárjuk a transzferrel, amíg a szükséges dolgokat beszerzi. Az üzletközpontnál olyan boltok találhatók, mint a BILLA, kávézók, büfé, üzemanyagtöltő állomás, autómosó, sportüzlet, stb.

 

AzÁraink mindenki számára elérhetők, és ha a foglalást a weboldalunkon végzi, vagy a múltban már több alkalommal is parkolt nálunk és a foglalást megfelelő időtartalékkal végzi, ilyen esetekben a többi, hasonló szolgáltatást nyújtó társaságokkal összehasonlítva az ár nálunk a legalacsonyabb. Az árjegyzéken szereplő áraink véglegesek és nem bevezető árak. Foglaljon parkolóhelyet és győződjön meg róla személyesen. A foglalása visszaigazolásán szereplő ár részünkre kötelező érvényű és végleges.

 

Nagy hangsúlyt helyezünk a gépkocsija biztonságára, éspedig olya módon, hogy a parkolónkban napi 24 órás szolgálatot tartunk, a parkolót kamera rendszerrel monitorozzuk, és a parkolóban észlelt bármely mozgást a rendszer jelzi a parkoló kezelőszemélyzetének, amely szükség esetén közbeléphet, és nem utolsósorban, a gépkocsit csak annak a személynek adjuk ki, aki bemutatja a parkolójegyet. Igény esetén ingyenesen vállaljuk a gépkocsi kulcsának biztonságos megőrzését, a saját páncélszekrényünkben.

car charging icon 2pngVan elektromos autója? A parkolás során velünk töltheti fel saját adapterével, 13,-€. Erre a célra készen áll egy 230 V/16 A-os aljzat. A töltés kíméletes az akkumulátorral szemben, mivel lassú, alacsony áramfelvételű. Ha nincs saját adaptere, a töltési díj 15,- € (lehetőség az 1. típusú Yakazi és a 2. típusú Mennekes csatlakozók kábelünkkel történő csatlakoztatására). Ha járművében van egy CHAdeMO, CCS2 vagy Tesla Superchanger típusú csatlakozó, akkor saját töltőadaptert kell hozni egy 230 V-os csatlakozóaljzathoz csatlakoztatva, mivel parkolónkban ilyen kábelek nem állnak rendelkezésre. Az elektromos autó töltése csak a szabadtéri parkolóban lehetséges (a garázsban nem). Ha gyorsan fel kell töltenie elektromos autójának akkumulátorát, akkor lehetőség van egy gyors töltőállomás használatára a parkoló közvetlen közelében (500 m), ahol akár 1 órán belül 80% -ig töltheti az akkumulátort. 

Hogyan foglalhat nálunk parkolóhelyet?

Egyénileg, a www.airportparking.sk honlapunkon, a FOGLALÁS menüben található formanyomtatvány kitöltésével

Szerződéses üzleti partnereink révén. Abban az esetben, ha az utazását, repülőutat valamely szerződéses üzleti partnerünknél rendelte meg (a partnereink listája a jelen weboldal bal oldali oszlopában található), a parkolóhelyet közvetlenül ennél az üzleti partnerünknél rendelheti meg. Szerződéses partnereink listája.

 

Foglalás nélkül is parkolhat nálunk?

Igen, de ezt a lehetőséget nem javasoljuk, mert a foglalási formanyomtatványt ilyen esetben közvetlenül a parkolóban kell kitölteni, és ennek alapján állítjuk ki Önnek a parkoláshoz szükséges iratokat. Ez fölösleges időveszteséggel járhat. Az előre le nem foglalt parkolásnál nem garantáljuk a szabad parkolóhelyet. Az előzetes foglalás nélküli parkolás esetén külön árjegyzék van érvényben.

 

Hogyan fizetheti ki a foglalást?

1. Készpénzes, esetleg bankkártyás fizetéssel. Egyéni foglalás esetén a fizetés a parkolóba érkezésnél történik.

2. Szerződéses üzleti partnereink révén. Abban az esetben, ha az utazását, a repülőutat valamely szerződéses üzleti partnerünknél rendelte meg, a foglalási díjat közvetlenül ennek az üzleti partnerünknek az irodájában teheti meg. Ez az üzleti partnerünk Ön helyett az összes szükséges formalitást is elrendezi.
3. Átutalásos banki megbízással. Az utalvánnyal történő előlegfizetés anyagilag előnyösebb a parkolóban történő készpénzes fizetéshez képest. A banki átutalással történő foglalás fizetési módjáról a foglalási űrlap kitöltése után a foglalási visszaigazolással együtt e-mailben kap részletes tájékoztatást. Ha banki átutalással szeretne előleget fizetni, a foglalást legkésőbb a parkolóba érkezés előtt egy munkanappal el kell küldenie. Ez a lehetőség nem elérhető a parkolóba érkezés napján elküldött foglalások esetén.

 

Megszüntethető, vagy módosítható-e a már elküldött foglalás?

Igen, a Foglalási űrlapon megadott parkolóba érkezés napjáig lehetséges. További információk ITT találhatók.

Hogyan jut el hozzánk?

Részletes térképet az útvonalról, amelyen eljuthat hozzánk, a TÉRKÉP szekcióban talál. Ha a parkolónk közelébe érkezik, figyelje az útbaigazító táblákat, amelyeken a következő jelképek találhatók:

Hogyan jutok el a parkolóból a repülőtérre és vissza?

Amennyiben igénybe szeretné venni, ingyenesen biztosítunk transzfert a repülőtérre és vissza. A gépkocsijának a parkolónkban történő leparkolása után saját gépkocsinkkal szállítjuk el Önt és a poggyászát a repülőtérre. A szabadságról vagy szolgálati útról való visszatérés után, a poggyász átvétele és az egyéb repülőtéri formalitások rendezése után hívjon fel minket a +421 905 362041 telefonszámon, és mi felvesszük Önt a repülőtéren és visszahozzuk egészen a parkolóig. A repülőtéri transzfer és ugyanúgy a visszaút parkolóba legfeljebb 30 percet vesz igénybe. További információk ITT.