Rezerváció

PARKOLÓHELY FOGLALÁS

Itt foglalhat parkolóhelyet. Kérjük, adja meg az érkezés dátumát és idejét (általában 2-3 órával a repülőgép indulása előtt), majd az érkezés időpontját (általában 30-45 perccel a repülőgép megérkezése után). Jelölje meg, igényel-e transzfert a reptérre. Klikkeljen a "foglalás" gombra. Egy új ablakban megnyílik a megadott adatok alapján kiszámolt parkolás díja. Ugyanezen oldalon, kérjük töltse ki a foglaláshoz szükséges további adatokat és a fizetés módját.

FIGYELMEZTETÉS: Amennyiben kiskorú gyermek transzferét igényli (amely esetben gyermekülés használata szükséges), ezen igényét kérjük jelezze a "Megjegyzés" szövegrészben. Szintén ne feledje megadni a repülőút számát és a helyet, ahonnan érkezik. Ezek az információk azért fontosak, hogy a repülő esetleges késése esetén is pontosan tudjunk Önre várni. A helyes dátum és időpont kitöltésére, kérjük fordítson különos figyelmet. Ellenkező esetben a foglalási kérdőív javítása, a szükséges dokumentumok kitöltése időigényes lehet, és kellemetlenséget, ill. felesleges késedelmet okozhat. Amennyiben repülője késni fog, természtesen semmilyen felárat nem számolunk fel.

A foglalási kérdőív kitöltése és elküldése után azonnal küldjük a foglalási konfirmációt. Amennyiben ezt nem kapja meg, kérjük ellenőrizze "spam kosarát. Ha itt sem találja, kérjük híjvon minket a +421 2 48201344-es vezetékes telefonon 8.00 és 19.00 óra között.