Transzfer

Autósülésre van szüksége gyermekének?

Cégünk jelenleg sajnos nem rendelkezik gyereküléssel. Emiatt azt javasoljuk, hogy csomagjait és a teljes személyzetet közvetlenül a reptéren rakja ki, majd jöjjön hozzánk az autóval, csak a sofőrrel, akit azonnal visszaviszünk a repülőtérre. 15 perc parkolás közvetlenül az indulási terminál előtt (P1 parkoló) ingyenes. Belépéskor válasszon parkolójegyet a felhajtónál lévő automatából és kilépéskor 15 percen belül. Szabad kilépést kap. Ugyanezt az eljárást kell választani Pozsonyba érkezés után, vagyis a transzferünk a sofőrt beviszi a parkolóba, majd ez a sofőr felveszi a személyzetet a gyerekkel és a csomagokkal a repülőtéren. Abban az esetben, ha a városba vagy a bécsi repülőtérre kell szállítani, nem tudjuk garantálni, hogy a szerződött fuvarozónak az adott pillanatban szabad autósülése van. Ebben az esetben az átszállítás úgy történik, hogy az Ön gyermeke autósülése kerül felhasználásra a gyermek szállítására, amit a fuvarozó a parkolónkban tárol, és újra felhasznál a városról vagy a bécsi reptérről a városunkra történő szállításkor. parkoló. Autósülését biztonságosan nálunk tároljuk, más nem fogja használni. A városba vagy a bécsi repülőtérre történő autózáskor a foglalás kiírásakor a megjegyzésekben jelezni kell, hogy autósülést használnak. Egy ilyen szállításnál az autósülés beépítése miatt az utasok száma max. 3 fő, köztük egy gyerek.

Az alábbi transzfer opciókat kínáljuk:

Nincs felvétel

Válassza ezt a lehetőséget ha nem kér transzfert, vagy saját maga biztosította a szállítást.

Szállítás a pozsonyi M.R. Štefánika repülőtérre és vissza (2 € felár ellenében)

Abban az esetben, ha transzferre van szüksége a repülőtérre és vissza, válassza ezt a lehetőséget. Ezt választva opciók esetén biztosítva lesz a szállítás. Az átvétel is automatikusan biztosított a reptérről vissza a parkolóba és nincs szükség ilyenekre kérje újra az átvitelt. Amikor megérkezik a parkolóba, parkolójegyet kap, a amelyen az átutalás telefonszáma (+421905362041) szerepel. Érkezéskor nyaralásból vagy üzleti útból hívjon minket ezen a számon és mi hívjuk Önt kb legfeljebb 10 perc. a 2-es számú FLIXBUS buszmegállóban felvesszük Önt. Csak a repülőtéren a teljes felszerelés és az összes poggyász átvétele után hívjon. A szállítójármű nem tud várakozni a repülőtéren, ezért fontos, hogy Ön érkezéskor már készen álltak az elvitelre. Abban az esetben, ha különleges transzfer igény (autóülés, túlméretes poggyász szállítása, tolószék, stb.), ezért ezt tüntesd fel a megjegyzésekbe a listázáskor fenntartások. 

Idő az átszállás a parkolóból a repülőtérre a forgalomtól függően kb 10-20 percet vesz igénybe helyzetekben. Vis maior okozta késésekért a szolgáltató felelősséget nem vállal vagy olyan előre nem látható helyzet, mint pl közlekedési baleset, járhatatlanság kommunikáció, rendőrségi kapcsolatlezárás, egyszerre nagyszámú ügyfél stb. Az ügyfél nem rendelkezik a szolgáltatásokkal az átutalás késedelmével okozott kár megtérítésére való jogosultság a fentiekből okokból.

JAVASLAT: Ha egynél több személlyel utazik a nagyobb mennyiségű poggyászod van, ezért neked ajánljuk, a gyorsabbság kedvéért bejelentkezés velünk, a személyzet és a csomagok leadása a repülőtéren (15 perc.a parkolás közvetlenül az indulási terminál előtt ingyenes), és csak a következővel jöjjön hozzánk autóval és sofőrrel, aki azonnal visszaviszi a repülőtérre. Valamint at nyaralásból érkezik. Ez az ajánlás különösen érvényes a nyári szezonban, amikor egyszerre nagy számú ügyfelet kezelünk. Ez csak egy ajánlás. és kérés esetén mindenkit elvisz.

Transzfer Pozsonyon belül (max. 25 km)

Transzfer a kijelölt pozsonyi helyre: Abban az esetben, Ha Pozsonyon belül egy adott helyre van szüksége, akkor válassza ezt a lehetőséget. Kérjük, foglaláskor jelezze a helyszínt. A jármű célja a transzfer a visszaigazolásban megjelölt időpontban érkezik a parkolóba a foglalásról mint "érkezési dátum és idő". Emiatt az idő állapot max. tűréssel. 15 perc. Ha szeretné a jármű érkezési idejét további részletek telefonon a +421248201344 max. 30-ig min. a tervezett érkezéshez. A szállítást külső taxiszolgálat biztosítja. Különleges transzfer igény esetén (autóülés, szállítás túlméretezett poggyász, kerekesszék stb.), ezért ezt írja be megjegyzéseket foglaláskor. Pozsonyon belüli átszálláshoz si kellő időtartalékot kell képeznie, mivel a szolgáltató nem vállal felelősséget a vis maior okozta késésekért vagy előre nem látható helyzet, mint pl. közlekedési baleset, járhatatlanság kommunikáció, rendőrségi kommunikációlezárás stb. Az ügyfél nem rendelkezik a szolgáltatásokkal az átutalás késedelmével okozott kár megtérítésére való jogosultság a fentiekből okokból. A Pozsonyon belüli kijelölt helyre történő transzfer ára 25 km-ig 12 €.

Transzfer a kijelölt pozsonyi helyről vissza parkoló: Ha egy adott parkolóból visszautazásra van szüksége hely Pozsonyban a parkoláshoz, ezért jelezze a megjegyzésben a címen a foglalás felsorolása. Az átszállításra kijelölt jármű a kijelölt helyen lesz hozzáadva a foglalási visszaigazoláson szereplő időponthoz: „érkezés dátuma és időpontja”. Emiatt az időt max. 15 perc. Ha a jármű érkezési idejét is szeretné megadni, tegye meg telefonon +421248201344 max. 30 percen belül. ütemezett szállításhoz járművek. A szállítást külső taxiszolgálat biztosítja. Visszautalás ára parkolás 12 € (ha a szállító jármű a kijelölt helyen vár díja 5 € / 30 perc.)

Transzfer a Schwechat - Bécs repülőtérre

Transzfer a repülőtérre Bécs: Ha fuvarra van szüksége a Schwechat-Bécs repülőtérre, ezért válassza ezt a lehetőséget. Az átszállítás tehát személygépkocsival történik a szállított személyek maximális száma 4 fő, 50 eurós áron. Esetében nagyobb létszámú személy szállítását igényli, ezért az ilyen igényt jelezze felé megjegyzéseket foglaláskor. Nagyobb létszám esetén (5 - max. 8 fő) az ár az 80 euró az átutalásért. Ha különleges átszállási kérése van (autóülés, túlméretezett poggyász, kerekesszék stb. szállítása), így ez foglaláskor tüntesse fel a megjegyzésekben. Transzfer a Schwechat repülőtérre kérjük, szánjon elegendő időt, mert a szolgáltató nem vállal felelősséget a vis maior okozta késésekért vagy előre nem látható helyzet, mint pl. közlekedési baleset, járhatatlanság kommunikáció, rendőrségi kommunikációlezárás stb. Az ügyfél nem rendelkezik a szolgáltatásokkal az átutalás késedelmével okozott kár megtérítésére való jogosultság a fentiekből okokból.

Átruházás a bécsi repülőtérről vissza a parkolóba: Ha igényli transzfer a Schwechat-Bécs repülőtérről is vissza a parkolónkba, és így tovább foglaláskor a megjegyzésben tüntesse fel az igényt. Szállítási költség a Schwechat-Bécs repülőtértől a parkolóig 50 € (5-8 fő részére 80 €). Ez az ár tartalmazza a szállítójármű átszállásának, beszállásának díját az érkezési terminál előtti parkolóba és ügyfélváró max. 1 óra. Hosszabb várakozás esetén minden megkezdett után 10 € díjat számítunk fel egy óra. Kérjük, foglaláskor a megjegyzésben tüntesse fel az úti célt is, ahonnan érkezik, az érkezési számot és a tervezett érkezési időt.